yerba del diablo 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Frytq czy możesz wytłumaczyć za co mnie wywalasz z serwera?? bo z tego co zauważylem strasznie cie bije zwlaszcza z p90 to dla tego?? kikujesz lepszych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Fryt0 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lepszych, naprawdę czy sobie jaja robisz? Tak boli mnie pro90 i to że mimo to że grasz długo na tym serwie to i tak raszujesz w ct. Ciesz się że dałem ci najmniejszy wymiar kary i te twoje wywyższanie się mając zapewne silwerka. Za brak zastosowania się do wzoru powinien być warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Proszę o stosowanie się do wzoru, jeśli nawet chcesz kicka wyjaśniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi