sQu12 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłaszam skargę na śmiecia, który mnie zbanował 5 minut temu. Nie wiem kto to jest, ale pod pretestem "wh" dostałem bana. Jakieś demka/dowody na moje wh ? Czekam na odpowiedź i grzecznie proszę o wypierdolenie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQu12 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 O proszę znalazłem ! Nick Admina: Tomas Powód: Wstaw screeny na formu Czas: Na zawsze. Przychodzę zjebany po sql wbijam na pc, odpalam cs-a i chuj po 5 min ban kurwa. No to jest lekka przesada. Z jednej strony to dla mnie komplement, z drugiej podkurwiło w chuj, tak więc proszę coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Proszę zastosować się do wzoru i przestać używać wulgaryzmów, to nie burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi