sQu12 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłaszam skargę na śmiecia, który mnie zbanował 5 minut temu. Nie wiem kto to jest, ale pod pretestem "wh" dostałem bana. Jakieś demka/dowody na moje wh ? Czekam na odpowiedź i grzecznie proszę o wypierdolenie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQu12 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 O proszę znalazłem ! Nick Admina: Tomas Powód: Wstaw screeny na formu Czas: Na zawsze. Przychodzę zjebany po sql wbijam na pc, odpalam cs-a i chuj po 5 min ban kurwa. No to jest lekka przesada. Z jednej strony to dla mnie komplement, z drugiej podkurwiło w chuj, tak więc proszę coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Proszę zastosować się do wzoru i przestać używać wulgaryzmów, to nie burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi