sQu12 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój nick: sQu12 2.Nick admina/gracza który zawinił: Thomas 3.Skarga na admina 4.IP/SID oskarżanego: A skąd mam to wiedziec ? 5.Data i Godzina: 30.04.15r ok. 15;00 6.Dowody (demko,ss,świadkowie): Sprawdź na AMX bans. 7.Opis Sytuacji: No po prostu wzią i mi bana dał, bez żadnych dowodów, z pewnością demka nie ma i nawet pewnie mnie nie specatował. Nie, to nie jest odwołanie od bana, tylko skarga na tego [obraza] Pozdrawam. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala1997 8 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Powiem tak to nie był ban tylko miałeś wrzucić ssy na forum jako potwierdzenie ze nie masz Hacków co do punktu 6. "Sprawdź na amx" przestań podaj dokładny dowód Co do Podglądania: Patrzyłem na ciebie 3 rundy jak nie lepiej Jak dostałeś : "Wstaw ssy na forum" to chyba oczywiste że wstawiasz ssy z dowodami i odwołują ci bana jak nie miales hacków to dlaczego nie chcesz wstawić ? Ps. Proszę o warn dla autora powód "Wyzwiska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dostałeś ss'y http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=177715 Skarga niesłuszna. Dodam że otrzymujesz warna za obraze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi