Bleteczka 10 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Dostałem niedawno admina i chciałem pewną kwestię wyjaśnić. Od niedzieli (godz wieczorne) do dziś nie miałem internetu z powodów technicznych. Wiąże się z tym brak gry na ffa - także przepraszam za nieobecność . @Poniżej odp James: Tak wiem ale chodzi mi o nieobecność która już była a nie będzie. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Bleteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nie ma sprawy. Postaraj się jednak tego typu nieobecności zgłaszać wcześniej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi