FNX 35 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 (edited) Witam , pisze w sprawie zmiany klasy pułkownika , która miała miejsce w ostatnim czasie, Uważam , że została podjęta zbyt szybko i nie przedyskutowaniu z reszta graczy grająca na servie. To że poparł admin nic nie zmienia. Jest to klasa premium , za która sie płaci , więc sie wymaga przyjemnosci z grania, a nie nerfienia każdej postaci która ktoś potrafi grać. Dla mnie jest to śmieszne że jedyna klasa na servie z ak jest strzelec wyborowy i defuser Postacie premium obecnie sa slabsze niz podstawowe , jedynie elitarny snajper jest go grania. Jestem za przewróceniem ak do tej postaci , może być to jego jedyna broń skoro jest taki silny. Albo zwiekszyć ammo w m4a1-s gdyż pojedynek z wiekszymi lvl nie ma sensu mając 60 kul . Pozdrawiam i dziękuje za uwage. Edited May 1, 2015 by FNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytuseQ 3 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Jest to prawda Klasy premium cale zycie nie byly porównywalne z klasami nonpremium rozumiem jakis balans powinien byc ale bez przesady w tej chwili tylko elitarny nadaje sie do gry no i troszke obserwator . Moim skromnym zdaniem albo pulkownik powinien miec spowrotem DMG wiekszy albo dodana jeszcze jakas umiejetnosc bo teraz to jest zwyczajna klasa jak Strzelec wyborowy albo jeszcze slabsza a tak nie powinno byc . Powinna byc zachowana rownowaga ale bez przesady premka musi byc lepsza i bez porownywania z klasami zwyklymi z tym sie zgodzi kazdy a jak ktos nie ma premki to placze ze za mocna a daj mocna premke temu co plakal i bd mial w nosie ze jest za mocna bo on juz ja ma . Dla mnie ostatnia zmiana jest bez sensu poniewaz ta klasa i tak byla slabsza to jeszcze zostala znerfiona :/ . Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElMystic 96 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Też jestem za przywróceniem Ak do pułkownika!! jest to tak jak ujął tytusek strzelec wyborowy tylko słabszy a jak komuś się nie podoba że klasa premium jest lepsza to niech usunie cs ponieważ na każdym serwerze premium jest lepsze!! a to ze jakieś dzieci nie potrafią wygrać z tą klasą to są poprostu słabi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezdomny 6 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Także jestem za przywróceniem , pragnę także zauważyć że sprzedaż premek znacznie wzrosła dzięki tej klasie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMAD 9 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Po pierwsze ta klasa miała dostawać magazynek za zabójstwo a tego niema. Skoro tego się nie da zrobić to owszem 60 pestek na cod modzie jest zbyt mało. I na pewno brakuję klasy z AK premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted May 3, 2015 Root Share Posted May 3, 2015 Okej, cofnę te zmianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@NdryN3K 28 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Zwracam uwage , iz powrot AK47 do tej klasy to blad , gdyz w porownaniu do reszty premek jest za opWyjasniam czemu:1. dobre staty na poczatek2. dwie bronie3. dmg z inta4. uzupelnianie magazynka po zabojstwieAlbo M4A1s albo AK47 ewentualnie zdjecie uzupelniania magazynka a jesli ma tak zostac to podciagnijcie sensownie reszte premek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts