tomala1997 8 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja sobie słucham Reggae zalety do reggae mam bo to jest muzyka luźna można jej słuchać wszędzie, odpręża (przynajmniej mnie Polskie reggae ? No dla mnie najlepsze East West Rockers - Fajny styl, wkładają serce w swoją muzykę jeśli słuchasz reggae to powinieneś ich znać Bednarek Nowy na Polskiej scenie Reggae podoba mi się jego wkład w muzykę Jak mógł bym zapomnieć o Junior Stresie Dla mnie jest najlepszy jego HIT to bez wątpienia Ludzie Już nie zniszczą nic (Śpiewa o tym jaka jest (byla by) ziemia bez ludzi POLECAM No Ale Klasyk światowego reggae to oczywiście Bob Marley ps. Dzięki za plugin Radio na Serwerze DeathRun przyjemnie sie gra przy takiej muzyce Polski HipHop ? Pewnie że słucham Paktofonika - nie było lepszej ekipy od nich mój kolega nawinął "Polski Rap sie zmienił odkąd nie ma Magika" Szczera prawda Jeszcze Grubson, Chada, Tede (Jego Hot16Challenge mistrzostwo), Pocachontas (Fokus i Rahim) Fajnie lecą sobie na bicie polecam, HempGru i cały DIIL GANG i ich Beat Makerzy mażenie Starych Piosenek też słucham Tata mi kiedyś pokazał takiego wykonawce jak "Jean Michael Jar" jego muzyka jest naprawde piękna polecam! No to chyba tyle jak narazie Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Rap też, ale trochę mniej. m.in. Bezczel, Zeus, VNM. alternative rock Linkin Park <3 AWOLNATION, Imagine Dragons <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Linkin Park, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Avenged Sevenfold, Skillet, no i tam od czasu do czasu najlepsze "utwory" Eminema i Imagine Dragons sobie załącze:). Jeszcze lubie takie pojedyncze utwory niektórych zespołów,np. 3 doors down(here without you, kryptonite), Thousand Foot Krutch-Take It Out On Me, Extreme Music- Bring Me Back To Life czy Awolnation-Sail. KIedyś jeszcze lubiłem sobie posłuchać Green Day i Offspring. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Rap, Electro House etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dżem, Scorpions, happysad, Lady Pank, Rotary KLASYKA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Rock/Metal/Rap. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala1997 8 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Dżem, Scorpions, happysad, Lady Pank, Rotary KLASYKA Klasyk to zgodzę się ale lady punk ? oczywiście to twoje zdanie ale lider nie potrafi się zachować na scenie Edytowane 5 Maja 2015 przez tomala1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Gdybym miał wymieniać zespołami/artystami to trochę by się zeszło więc powiem w skrócie, głównie rap polski i zagraniczny, czasem po zjaraniu reggae również polskie i zagraniczne i czasem rock zagraniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Disco polo, Rap, Techno, Electro House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyrtap 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 hip hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Housa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Electro / Disco polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Techno / Electro & House / Rock / 90's / Pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi