Huek 7 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 1.Nick:HUEK. 2.Imię:Hubert. 3.Wiek:15. 4.Znajomość Sourcebans(1-10):6 Zaczynam to łapać . 5.Mikrofon:Tak. 6.Składka:Tak . 7.Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/239734 8.Parę słów o sobie i dlaczego ty miałbyś zostać administratorem:Mam na imię Hubert i jestem fanem gier typu fps/moba i piłki nożnej lubię to i spędzam nad tym dużo czasu szczególnie na csie (aktualnie mam najwięcej godzin na serwerze) i chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze. 9.Steam id:STEAM_1:1:105965334 . 10.Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Pon/Pt około 2,5 godziny może więcej a w weekendy nawet do 4-5 . 11.W jakich godzinach grasz?:W dni robocze mniej więcej od 16-17 do 22 a w weekendy od około 13 zależy o której wstanę do 22-23. 12.Staż w CS:GO:Już niecałe 4 miesiące. 13.Nigdy nie miałem admina w CS GO ale myślę,że będę się dobrze sprawował. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja jestem na duże TAK: - Rozmawiałem z nim na TS i mniej więcej ogarnia o co chodzi z sb. Z biegiem czasu na pewno to ogarnie. - Ma najwięcej godzin na serwerze kiedy nie wejdę na serwer to jest aktywny. (~ 1 dni 07 godzin) - Jest komunikatywny, można z nim spokojnie porozmawiać - Używa w odpowiedni sposób mikrofonu (podaje info podczas gry, nie gada o zbędnych rzeczach) - Dobrze gra jest TOP3 na serwerze - Może poświęcić dość sporo czasu na przebywanie na serwerze (duża aktywność) - Nie miał admina, ale kiedyś musi być pierwszy raz Minusem jet na pewno to, że konto na forum jest używane przez niego jak na razie rzadko. Jednak co z tego, skoro można go co chwilę spotkać na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 znów na tak ;d hubcio aktywny, gadałam z nim wiele razy na ts i jest spoko ziomczakiem na pewno ogarnie, jak bedzie mial problem to ktoś mu pomoże zasługuje na szanse, jest to jego drugie podanie, widać, że chłopaczyna się stara xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 - 1. Ukończone 16 lat +2. 25 godzin spędzonych na serwerze - 3. Przynajmniej 10 sensownych postów +4. Wymagane jest posiadanie mikrofonu +5. Czyste konto nie posiadających warnów +6. Składka +7. Znajomość zasad panujących na serwerze Widać, że chłopakowi zależy. Fakt faktem - popełnił parę błędów w poprzednim podaniu, ale mimo wszystko dalej próbuje! HUEK, jest miły, można z nim się pośmiać, pomaga, nie używa mikrofonu w niepotrzebny sposób, zwraca uwagę innym jeżeli ktoś łamie regulamin, jest aktywny - praktycznie cały czas go widzę jak gram. Uważam, że HUEK zasługuje na admina. ~ Jestem na TAK. Pozdrawiam Besiałke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Jestem na tak -Mikro -GT -Składka Edytowane 3 Maja 2015 przez KropkA12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Na tak -2 podanie - godzinki - często bywa Na forum to w działach cs GO to normalne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi