Bozenka 6 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Bardzo często mam problem z połączeniem się z serwerem, po zmianie mapy i jest błąd: "you have been disconnected from the server. Reason: Fake client. Connection was in idle state." Pierwsze połączenie jest ok, natomiast po jednej lub po dwoch mapach już nie mogę wbić na serwer. Problem oczywiście mam tylko z tym serwerem, wiec raczej to nie po mojej stronie jest coś nie tak. Macie jakieś pomysły, podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To pewnie jest odpowiedzią na wszystkie twoje pytania: http://forum.cs-classic.pl/topic/30491-banbozenka-demko-v2/#entry182824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To pewnie jest odpowiedzią na wszystkie twoje pytania: http://forum.cs-classic.pl/topic/30491-banbozenka-demko-v2/#entry182824 Ale ja nie mam bana. chyba ze zostaly jakies smieci i ma to jakis zwiazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ciężka sprawa, bo ja z nim nie miałem problemów ani nic, a wiem o sprawie, bo ją przeglądałem. Nick tam jest inny i ciężko stwierdzić teraz, mieszkasz w bloku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 dostawca multimedia, miałem przypadek, że miałem przydzielony ip, który miał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 no to teraz musisz pogadać z Natalką albo z -.- i wtedy jakoś to wyjaśnij bo my tutaj za bardzo nic wskórać nie możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 kubaaa, chyba można zamknąć bo nie widzę na tą chwilę rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi