GinoLanetti 7 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witam, otóż mam problem ze swoimi słuchawkami, przeciął mi sie kabel i za chiny ludowe nie mogę go w żaden sposób połączyc. Powiedzcie mi jak mam je naprawic, bo niestety mi sie pomysły skonczyły. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/252/2368154_laptop.jpg ponadto w kazdym z tych kabelków znajduje sie jakiś sznureczek, nie przewodzi on prądu , bo jest z jakiegoś włókna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Rip trochę, ponieważ pewnie są skręcone danym standardem, a tutaj już standardu nie widzę xd Średnio to wygląda. Jeżeli to tego warte to zanieś może do naprawy jeżeli Ci się nie chce bawić w lutowanie. Tylko jeżeli cena nie będzie miała sensu to lepiej nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No no, to ładnie przeciąłeś te słuchawki, a wymiana kabelka nie wchodzi w grę? ew. to co kolega wyżej napisał, no chyba, że to są słuchawki za 30zł, to już lepiej kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Co ty masz za słuchawki z kablem grubości od zasilacza ? Co do problemu to możesz je polutować lecz czy jest sens bawić się w lutowanie jak np. słuchawki są jakieś tanie? Napisz dokładnie jakie masz słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala1997 8 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) interesuje mnie wejście do tych słuchawek jak masz zwykły Jack to wystarczy oddzielić miedziane druciki od tych sznurków (izolacji) skręcić najpierw druciki w jednym kabelku (nie głównym tylko tym małym z którego wystają miedziane druciki (oczywiście odciąć tyle ochronki ile nam wystarczy do skręcenia kabli) po skręceniu kabli lekko przygrzać ich końce zapalniczką złączyć kable w takiej kolejności : czerwony - czerwony niebieski - niebieski zielony - zielony Zaklej robioną część izolacją i po sprawie UWAGA !!! Miedziane druciki nie mogą się stykać z innymi np : czerwony nie może się stykać z niebieskim itp Miej to na uwadze Jak to zrobisz tak jak ci napisałem to na 100% musi działać jeśli jest to zwykły Jack Pozdrawiam Tomas/tomala1997 To jest jakieś 10 minut roboty bez konieczności kupna nowych słuchawek Edytowane 5 Maja 2015 przez tomala1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi