Urwis 2 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 1.Twój Nick: Urwis 2.Nick admina/gracza który zawinił: Wszyscy... 3.Admin/Gracz : Wszyscy admini 4.IP/SID oskarżanego: Nie wiem 5.Data i godzina: co dziennie 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Większość serwera... 7.Opis sytuacji: Gram dobre kilka h na tym serwie raz na jakiś czas wbija admin pogra 2 mapki lub mniej i leci. Co chwile ktoś goni z wh/aim, buguje rakiety lub przed czasem, x2 naboje, miny,txt. Aaa adminów nigdy nie widać, Nw co zrobicie z tym. Moja propozycja dać mi nr gg do kilku adminów, będę pisać gdy coś jest nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Urwis jesli nie ma admina na serwerze rob ss'y, wstawiaj na forum i dany gracz dostanie bana. Zrozum ze ludzie maja tez zycie prywatne i nie tylko graja w cs'a. Ja wbijam kiedy moge i siedzie jak najdluzej. Co do gg to praktycznie kazdy admin COD'a ma gg w profilu. Edit #1 Urwis istnieje opcja edytuj i radze jej uzywac. Skladasz skarge na gracza ktory lamie regulamin, tak jakbys skladal skarge na admina i na pewno gracz zostanie zbanowy jesli opiekun zobaczy skarge i sprawdzi dowody. Urwis co do tego, ze nie miales admina to nic nie szkodzi amx nie jest takie trudne. Edytowane 3 Maja 2015 przez SlinceShot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Po pierwsze:Masz jakis problem z @?? Mowisz ze grasz duzo?? To jaki jest Twoj problem zeby napisac podanie?? O.o fked logick ._. Po drugie:Nie kazdy @ bd jak dziki na poczatku swojej kariery ze bd siedziec 26/24h Po trzecie: Boze zobacz na to ze niektorych @ moge miec jakies problemy miedzy innymi z kompem, z rodzina, czy inne. Po czwarte: Chlopie majowka jest!! Dziekuje pozdrawiam _._ EDIT: Hahaha chlopie a wiesz ze wiekszosci @ to jest pierwszy server na ktorym go dostali?? a gdzie ci znikl pkt 2?? EDIT2: Tak moge ci pomoc jak nie bd pyskowac tylko z szacunkiem bd mowil to pomoge. Zalezy na kogo wstawisz te ssy. 1.Jesli na haka to zostanie zbanowany w 30 min tyle dziala nasz ub 2. jesli napiszesz skarge w tym dziale to tak z 40 min Edytowane 3 Maja 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urwis 2 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) 1. Nigdy nie miałem adma 3. Adminów na tym serwie jest 2/3? że nie mogą w sumie poświęcić te kilkadziesiąt min na serwa 4. Majówka majówką. Przed i po będzie to samo. Nie wciskaj mi tu kitów "-.- 2 mi znikł bo nie wiem o co Ci chodzi co do @ chcesz mi pomóc? hah Edytowane 3 Maja 2015 przez Urwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urwis 2 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Slince rozumiem, wrzucę ss i w jakim czasie zostanie zbanowany mniej więcej? - nie wiem pytam tak o bo może to będzie dobre rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj będę sprawdzał GT adminów i ten który nie zgłosił nieobecności zostanie usunięty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi