GaldiamoR 3 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick: .::MMA::.2. Imię:Mateusz3. Wiek:19 lat w grudniu.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10 bo musze sobie przypomnieć.5. Mikrofon(Tak/Nie)Nie.6. Składka(Tak/Nie):Zobaczymy co czas przyniesie.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.%3A%3AMMA%3A%3A./193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Chce zostać adminem, ponieważ gram czasami rano i dzieciaki nad używają regulaminu,a że admini są albo w pracy lub w szkole to nie mogą reagować9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: do 4h zależy od czasu wolnego11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze zależy,do roboty mam od 6-14 lub 14-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 10 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak, pisałem już powyżej trochę rzeczy musze sobie przypomnieć., Na nieKultura = 0%Szantazowales mnie wiec tym bardziej na nie!! (ciesz sie ze nie masz bana)Jestes nierozpoznawalny na servie.WILEKI NIE!! Nie szantażowałem i nie mścij się za to że złożyłem prawidłowo skargę i na serwie mnie znają Nie widzuje Cie czesto na serwie. Jestem na nie. Co do up jesli szantazowales admina powinienes dostac bana. Nie widujesz bo często gram rano. Jestem na nie, nigdy Cię nie widzę a jak już jesteś to masz zawsze jakiś problem do graczy i na nich krzyczysz a Admin jest po to aby pomagaći wesprzeć a nie ubliżyć. Mam problem,bo czitują i łamią regulamin. Edytowane 3 Maja 2015 przez GaldiamoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Na nie Kultura = 0% Szantazowales mnie wiec tym bardziej na nie!! (ciesz sie ze nie masz bana) Jestes nierozpoznawalny na servie. WILEKI NIE!! EDIT: Wypowiedz w podaniu auto odrzucenie Edytowane 3 Maja 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nie widzuje Cie czesto na serwie. Jestem na nie. Co do up jesli szantazowales admina powinienes dostac bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARAKUS98 6 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jestem na nie, nigdy Cię nie widzę a jak już jesteś to masz zawsze jakiś problem do graczy i na nich krzyczysz a Admin jest po to aby pomagać i wesprzeć a nie ubliżyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaldiamoR 3 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 3 Maja 2015 przez GaldiamoR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wypowiedz we własnym podaniu.Autor otrzymuję WARNA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi