FNX 35 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 1. Nick:feN1x 2. Imię:Michał 3. Wiek:19 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):średnie , w 1.6 nie było problemu , myślę że tutaj też 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka (Tak/Nie):TAK(sms) 7. Link do swojego GameMe**:http://www.gametracker.com/player/feN1x%E2%99%9B/212.91.26.64:27086/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem osobą kulturalną,komunikatywną, nie ma problemu z dogadaniem się ze mną, często pomagam nowym graczom ogarnać temat COD moda(po angielsku też nie ma problemów). Szanuje innych graczy oraz jestem szanowany na serverze. Dlaczego chciałbym zostać adminem ? ponieważ chciałbym pomóc obecnym administratorom z tego względu,że w weekendy spędzam dużą ilość czasu na serverze, a starsi koledzy nie zawsze mają na to czas poprzez swoje obowiazki w domach , dlatego nie ma kto ogarniać bieżących spraw podczas gry . (mutowanie , kikowanie afk , upominanie graczy , banowanie wulgarnych osób etc) 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:w weekendy od rana do wieczora 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:gram w od piątku do niedzieli , oraz w dni wolne. Od rana do wieczora. 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: blisko 500h w grze. Duża znajomość gry. (cs 1.6 prawie 1200h) 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w CS:GO jeszcze nie miałem okazji, jedynie pomocnikiem admina , jeżeli można tak to nazwać. w 1.6 owszem ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezdomny 6 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jestem za , godny polecenia gracz . Przydałby się weekendowy admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jestem za, np dzis nie bylo zadnego admina od 16 do 20 ( Bal wpadl na chwile) fenix moglby zapelnic ta luke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi