HuL#GaN 0 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Cześć , Mam taki problem z pingiem że praktycznie się nie da grać , to bardzo denerwuje ... Macie może jakieś rozwiązanie bardzo skuteczne na ten cholerny ping ? Jak macie napiszcie będę wam wdzięczny do końca życia ( Dużo sposobów próbowałem więc możecie też podać program jak znacie jakiś ) POMOCY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nowy sprzęt ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 napewno ping ? bo jak zapore masz ofnieta to juz duzo wiecej nie uzyskasz mozesz to fps ? ;p ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jakiego masz neta? Offnij wszystkie programy działające w tle podczas grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Panów wyżej nie słuchaj, no oprócz Mako, bo może to być przyczyną dużego pingu. Poza tym zapoznaj się z tym tematem: http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/tam masz wszystko krok po kroku co musisz zrobić, mam nadzieję, że pomoże, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi