Skocz do zawartości

Reklama Serwera Bo upada :<

Vasco Da Gama

Rekomendowane odpowiedzi

Ja oczywiście mogę się do tej akcji dołączyć, ale nie wiem czy taka reklama coś da, bo próbowałem, zrobiłem niedawno 60 reklam i jak widać za dużo to nie dało. Bo chyba chodzi o reklamowanie serwera na innych forach Counter-Strike?

Ja oczywiście mogę się do tej akcji dołączyć, ale nie wiem czy taka reklama coś da, bo próbowałem, zrobiłem niedawno 60 reklam i jak widać za dużo to nie dało. Bo chyba chodzi o reklamowanie serwera na innych forach Counter-Strike?

Te reklamy nic nie dadzą a tylko pogorszą sytuacje :)

Mógłbym się dołożyć na wystawienie reklamy gdzieś 

• Like 1

Reklamowanie naszych serwerów na innych forach nic nie dają, bo kto ci tutaj przyjdzie jak zobaczy 8/22 osoby w tym admini, którzy robią jednej osobie po x razy ss'y [wystarczy zobaczyć prośby o UB] poza tym pomyśl, ile osób taką reklamę zobaczy/przeczyta? Może 2 - 5, bo później zostanie ona usunięta przez innego moderatora [na innych forach też mają moderatorów - radzę o tym pamiętać]. Serwer podupada, bo pewnie się znudził co tutaj dużo mówić? słyszałem, że nowe "dodatki" czyt. skiny postaci itp. spowodowały znaczy spadek graczy, bo "niby" bardziej zaczął ten serwer podchodzić pod 4FUN [nie gram, nie oceniam]. Ludzi w cs 1.6 gra coraz mniej i będzie grało coraz mniej, bo jest CS:GO który kradnie graczy, wystarczy spojrzeć na nasz ONLY DD2 [kiedyś ten serwer był pełny w weekendy do 4, a teraz po północy robi się po 20 osób]. 

Reklama była już zrobiona, ponad 50 reklam było także no lipa troche :/ pomysł kolejny fajny ale zawsze trzeba się zastanowić czy to coś da, znaczy się dać da tylko, czy Ty wchodzisz na reklamy innych serwerów jak jesteś na jednym? bo ja np nie i o jest własnie takie :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności