Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanko cieżki zawodnik :P

mantal100

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: mantal100
2. Imię: Grzegorz
3. Wiek: 19
4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): tak no 6/7 na 10 muszę sobie przypomnieć.
5. Mikrofon(Tak/Nie) tak
6. Składka(Tak/Nie): tak /vip
7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** jestem miły spokojny rzadko kiedy opanowany lubie grać w cs to mnie odpręża a czasami bardziej pobudza zależy od skilla  :D a tak to pochodzę z pomorza kierunek Malbork Sztum uczę sie w zawodówce na mechanika ostatni rok mi został męki to wszystko co mogę powiedzieę  :) dlaczego chcem zostać adminem ? proszę o to przykład nie ma żadnego admina na serwer wchodzą odpaleni gracze nie raz była taka akcja i ludzie uciekają po prostu
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie ale jestem w trakcie kupna / loading kasa
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: tak po 3 godz dziennie zalezy kiedy i jak przychodzę do domu
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 17,18-21/22
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ooo chyba 5/6 lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak byłem nawet na classicu na tej serwerowni

a tak od Sb sporo ogarniam jak jest admin to już widzę że coś ma i od razu proszę na U@ żeby zajrzał na kolego o takim nicku bo jest mi podejrzany pod względem wh czy aima -,-

Dobra kubus zamknij ten teamt nie bd adminem mam to gdzies co odpracuje to zaraz znowu punktu i wez nabij posty nawet pomoc nie mozesz mam w dupie to konczy mi sie vip i koncze gre tu bo to bez sensu -,- sie nie dziwie ze ludzie odchodza -,-

1. "Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ)"

2. Masz bana na tydzień.

3. Ja wiem co mam robić, więc proszę mi nie mówić co mam robić

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności