zebacz 3 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nick:zebaczLink do SS:http://www31.zippyshare.com/v/hws2ANIY/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:bf2/ffaLink do bana: Dajcie już spokój bo to robi się śmieszne ile razy jeszcze dacie mi bana? To 3 ban wciągu 2 dni Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1505041949-de_westwood-1430761740-1430763300.zip Gracz od samego rana grał odpalony moim zdaniem, jest dużo demek na ten temat, nie mam zbytnio czasu na rozpisywanie, ponieważ mam remont w domu a za godzine ide na nocke, niech ktoś to przejży jak może ;p Prawdopodobnie graf on/off I co w związku z tym, że mnie wywalało ? mam problem z netem i to nie moja wina. Po 2 cały serwer na Ciebie narzeka wraz z administracją więc coś musi tu być nie tak, prawda ? Edytowane 4 Maja 2015 przez leilo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebacz 3 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Hahahaaha jestes dobry;d ciebie wiecej wywalalo za ping nizeli grales. Narzekaja i dlatego najlepiej mnie zbanowac co tak najlatwiej... Moja wina że ich cisne ? K0wal jakoś nie ma problemu ze mna to samo Hul. Edytowane 4 Maja 2015 przez zebacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) ale u@ mówi mi co innego Spam off ! poczekaj na werdykt. Widać to jak czai po skrzynkach i ścianach, tego nie da się nie zauważyć, wyczekuje modelu i strzela, na west zdarzało się nawet, że bił po ścianach. Edytowane 4 Maja 2015 przez leilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) już chyba wiem co się nie zgadza wygląd broni dgl z tym awp nie jest razem spakowany inaczej wygląd na tym serwerze po prostu wpisał cs-classic . a on jest odpalony na 10000000000000% czuje to widzę i wiem zbyt dobrze gra aż za profesionalnie rzadko kto tak gra i co powiecie na temat małej mapki po lewej stronie patrzcie na cele uważnie Edytowane 4 Maja 2015 przez mantal100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuL#GaN 0 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 ej jak się włancza te demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Leilo rozpisz demko, podaj czasy spalonych akcji. UBT na pewno rozpatrzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebacz 3 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Ziomki i co z tym banem dostane ub? Mineło 24h i nic zero odzewu.. Ehh troche to potrwa pewnie ;/ Bedę wdziedzny. Jak mowie na czitach nie grywam... Edytowane 5 Maja 2015 przez zebacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Musisz poczekac, jak widac jestem sama a mam trochę spraw na głowie. Postaram sie zając Twoja sprawą jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czysto. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi