tomala1997 8 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Chyba dobrze trafiłem (Jak trafiłem źle to proszę o podanie właściwego forum do napisania tego oto tematu) A więc jak w Tytule Jak to możliwe że wczoraj grałem o 2 w nocy na tym serwerze a dzisiaj wchodzę i pisze: "Nie możesz wejść na ten serwer" patrzę na konsolę a tu złe hasło ?? O co chodzi ? nie kupowałem żadnego vipa rezerwacji nicku ? . Też niedawno miałem sytuacje typu : Wchodzę na serwer a tu jestem vipem po 2 godzinach wchodzę i nie jestem vipem o co tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Takie coś to powinieneś kierować do opiekuna, on ma wszystko napisane co i jak, o ile mnie wzrok nie myli opiekunem serwera DR jest Machwes to napisz do niego pw i wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam. Edytowane 5 Maja 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 to był jednorazowy bug serwera tak mi się wydaje a jak miałeś to kilkakrotnie to zgłoś to Machwesowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala1997 8 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 2 raz mi sie to zdarzyło ps. Już mu to zgłosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Sprawa wytłumaczona. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi