Takichi 19 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wytłumaczcie mi dlaczego tak nagle,z dnia na dzień zrobiło się tak mało graczy na only dd2/inferno/nuke???Dotyczy to także For4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie fiem ^^ moze nikt go nie reklamuje : ))) i dlatego : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 żeby serwer był pusty z dnia na dzień najpierw musi być rozreklamowany :)Ja wgl nie widze zaangażowania od Opiekuna dd2 (latek23) chyba :)Orbitek coś tam coś tam , ale jakby chciał to mógłby serwer 4fun być full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tymczasem na dd2 i 4fun prawie puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tymczasem dd2 ma nowe IP i tak to wygląda.A to że reklamuje 3/4 osoby to już nie moja wina.Nikt nawet nie chce wpłacić kilku złotych na reklamę więc serwer będziesz stał jak stoi,ja zapierdalm z reklamą i wydaję swoje pieniądze na reklamę a nie jestem jakiś bogaczem by zaraz na reklamę uzbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi