Skocz do zawartości

Rezygnacja.. przyparty do muru

Smoku13

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ~[GRIM.R34P3R.13]~

Powód rezygnacji: niechęć współpracy z jednym z adminów bf2..

Coś od siebie: sprawa wygląda tak, inny admin zaczął coś do mnie itd itd, cisnął, teraz robil to także przy opiekunie, ale na winnego wychodzę ja, żałosne, jego "przeprosiny" były tyle warte co splunięcie na ulicę po to aby wyjść z sytuacji "z twarzą" w ten sam sposób przeprosiny przyjąłem, opiekun ich nie zaakceptował i nakazał mi przyjąć je "na poważnie" do niedzieli... bo inaczej stracę admina.. hmm no cóż, zostałem zaatakowany przez 4 lata młodszego dzieciaka i jeszcze ja jestem winnym.. także, no tyle od siebie, dzięki Kuba za szansę itd itd.. ale niech on na tym też ucierpi a nie ja, osoba zaatakowana.. to tyle dziękuję i żegnam was :)

pozdrawia Żniwiarz :)

@kubaaa      daruj sobie podziękowania i to wszystko... nie dam po sobie jechać 15 latkowi, nawet jeśli chodzi o "internety"

opuszczam serwer jako admin i jako gracz, nie mam pojęcia czy wrócę czy nie

Edytowane przez Smoku13
  • Like 3

nie kazałem, tylko poprosiłem i dałem czas do namysłu a nie miałeś go miało od chwili zdarzenia i nie będzie pomiędzy adminami syfu skoro jedna ze stron zrozumiała o chodzi a drugiej się nie chce uszów skulić i pokazać też swojej winy bo ja nie mówie, że Jigi nie zawinił. Fajnie się współpracowało z Tobą i naprawdę też zrobiłeś dużo dla tego serwa i jestem CI wdzięczny za to i miałem w Tobie oparcie. 

Cisły po mnie osoby, że panuje niesubordynacja w gronie adminów, więc powiedziałem se, że w końcu dość i sam podejmę decyzję bez żadnych śmiesznych ankiet. Dzięki Siwy i Shadow, że pomogliście mi zrozumieć moje błędy.

Było miło i dziękuje za pomoc i wsparcie.

Dzieki przyjacielu za pomoc i za to co zrobiles dla naszego serwera, szkoda ze taka decyzje podjales, ale to nie moja sprawa i raczej nie uda mi sie ciebie przekonac, bo jestes czlowiekiem honorowym. Nie rozumiem sytuacji i tego "syfu" w tej sprawie, ktory sie narobil na serwerze w zwiazku z tym, mniejsza nie wiem o co chodzi zbytnio wiec sie nie wypowiadam. Szkoda, ze odchodzisz, mam nadzieje ze kiedys wrocisz, bo bylismy calkiem zgrana paka, zanim ta cala sprawa sie zaczela. Licze kiedys na twoj powrot przyjacielu i trzymaj sie oraz powodzonka. Pamietaj o tym K0wAlu, co czasem karal, byl pomocny i tworzylismy calkiem zgrany duet, mamy podobne charaktery i sie rozumiemy, takze brachu chyba wszystko rozumiesz, kto ze mna bedzie teraz tworzyl rsy na serwer? Poradze sobie bo to nie takie trudne, trudniejsze bedzie teraz granie bez przyjaciela jakim byles i bedziesz. Szkoda ze tak sie potoczylo, majac na uwadze jak cie potraktowano i na falszywosx niektorych osob ciezko bedzie mi sie z tym pogodzic i uczestniczyc w tym "syfie" dalej. No coz.. 3maj sie! ;)

• Like 1

Nie miałem okazji Cię poznać bliżej, szkoda, że odchodzisz, bo "weteranów" żal najbardziej, powodzenia Ci życzę, elo i bez odbioru.

To jest najgorsze co może być, że przez admina ktoś odchodzi a wiem, że trochę jesteś tam adminem. Powodzenia

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja rezygnacja została przyjęta.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności