ARAKUS98 6 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 1. Nick: |ODS|ArakuS2. Imię: Przemek3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie):jeśli będzie trzeba to oczywiście.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%7CODS%7CArakuS/193.33.176.93:27015/http://www.gametracker.com/player/ArakuS/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Cześć mam na imię Przemek. Moje zainteresowania to pływanie, militaria oraz polityka. Dlaczego ja: Lubie pomagać innym i dbać o bezpieczeństwo. Gdy gram jest dużo osób które łamią regulamin gdy nie ma Admina9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dni robocze 2-4h Weekend 4-8h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 15-23 Weekend 8-2412. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 na tak gt doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jestem tak! Gt spoko i doswadczenie masz jak juz ww Creativ. Czesto spotykam go na serwie co oznacze ze jest aktywnym graczem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) +GT +doświadczenie -brak mikro -brak steam -brak wymagań pkt 4 i 6 Jestem na nie Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji! - Omega Edytowane 6 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jestem na tak gt + doświadczenie + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jestem za okresem próbnym czasami jak gram to cię widzę +GT -Brak mikro Tylko na który nick chcesz dostać admina? Na |ODS|ArakuS czy ArakuS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urwis 2 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jestem Za Dobre GT Udziela się często na u@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) dostaniesz admina jeżeli poprawiam aktywność na forumOkres próbny dni 10 @Zmieniam zdanie widać nie zależy ci na adminie jak i na serwerze ! Edytowane 8 Maja 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi