RocketAsh 58 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Więc 4 lata temu mój kolega dla "jaj" zagrał na moim koncie steam na WH i dostałem bana nie udowodnię że to on grał więc zrobiłem nowe konto STEAM kupiłem sobie przez allegro CS-GO ale nie mogę dodać znajomych, czytałem że trzeba coś kupić na steam żeby móc dodać znajomych robić wymiane itp, czy jeżeli kupie na allegro cs anthyology w pudełku oryginalny to chyba będę mógł już dodawać znajomych, chodzi o to że nie mam zaufania do paypal itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Musisz kupić grę przez steam shop, nie może być na allegro czy innych pierdołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) może być nawet za 0,59 euro czy jakiś limit powiedzmy 5 euro ? Edytowane 7 Maja 2015 przez RocketAsh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nie ma dolnego limitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi