KropkA12 373 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 1. Nick:KropkA 2. Imię:Arkadiusz 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 mam nauczyciela. 5. Mikrofon (tak/nie):Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe***:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/239600 8. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Witam mam na imię arek i mam 18 lat.Dlaczego chce zostać adminem tego serwera? ponieważ ludzie (nie wszyscy) nie mają kultury na czacie głosowym jak i zwykłym.No to na tyle 9. Steam_ID:STEAM_1:0:101360085 10. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze:3/4 w dni robocze a w weekend 8/10 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):od 14/15 w weekend 9/10 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3 miechy 13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków):w cs go nie to mój pierwszy raz xD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jestem na tak +znam go tylko z ts ale jest ogarnięty + składka +aktywny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jestem na Tak - ogarnięty - da się pogadać - często gra - jedyny minus to że nie miał admina w go ale ma nauczyciela no i jest opiekunem serwera 1.6 więc ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Również na tak. Kropka jest ogarnięty, zna się na robocie wie za co i jak banować. Do tego jest często aktywny na serwerze Sourcebans nie jest jakoś strasznie trudny w sumie bardzo podobny do amxmodmenu więc uważam, iż Arkadiusz sobie poradzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huek 7 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jestem na tak. +składka +18 lat +jest ogarnięty +często można go spotkać na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Na tak, spełnia wymagania, ale czy bycie opiekunem na innym serwerze nie będzie kolidować? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Arek lowca szparek Na tak, ogarnięty, wymogi spełnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Prawilna morda Aktywny no life Sma masz nauczyciela więc sobie poradzisz NA Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Tak -prawilna mordka -doswiadczenie -spełnia wymogi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 +1. Ukończone 16 lat +2. 25 godzin spędzonych na serwerze (Prawie) +3. Przynajmniej 10 sensownych postów +4. Wymagane jest posiadanie mikrofonu +5. Czyste konto nie posiadających warnów +6. Składka Na taak, da się pogadać, pośmiać, spełnia wszystkie wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi