krzysiek1894 16 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nick: Conrado MorenoPowód rezygnacji: Brak czasu na swobodną grę i pilnowanie serwera.Coś od siebie: Fajnie było, ale się skończyło Rezygnuje z posady admina, ale na serwerze będę grał w wolnym czasie. Pozdrowienia dla Wszystkich mi znanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A nie wierzyłam jak mi to pisałeś, no cóż szkoda, dobrze się z Tobą dogadywało i pracowało Krzysztofie Wejdź czasem do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi