Transporter 35 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Siema. Jakiś rok temu kupiłem sobie lustro i zacząłem działać . Chcę podzielić się z wami moimi pracami, nie są one na pewno ja wygurowanym poziomie jednak mam nadzieje że przypadną Wam do gustu . ( Prace będę dodawał raz na jakiś czas ) Tylko nie nawyzywajcie mnie za bardzo /Park Skaryszewski w Warszawie Edytowane 8 Maja 2015 przez Transporter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Zielony kolor jakiś taki >popsuty< czy co? ;d Edytowane 8 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transporter 35 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 W którym miejscu? Jeśli chodzi o gałęzie na 1 planie, były słabo oświetlone. Magia zdjęcie ma skupiać się na drzewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Pisz PW jak coś Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi