Vegas 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 1. Nick:VegaS 2. Imię:Szymon 3. Wiek:17 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**:http://www.gametracker.com/vegas20000/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Szymon, 7 maja skończyłem 17 lat i mieszkam w miejscowości Jaworzno znajdującej się kilka kilometrów od Katowic. Staram się unikać konfliktów oraz nie używać przekleństw. Na serwerze gram prawie 2 miesiące, ale ilość graczy którzy łamią regulamin jest ogromna i chcę pomóc zapanować nad tym. Póki co staram się zgłaszać takie osoby administratorom będącym na serwerze ponieważ skracanie naprawdę psuje innym ludziom grę. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie poświęcam około 2-3 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 20-23, Weekendy 18-24 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:Prawie 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak, na jednym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Mi ten gametrack nie dziala. Nivy grasz, a widzialem ciebie raz. Pograj troche wiecej, wejdz na tsa pogadac. Narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegas 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Za to ja Cię widziałem dużo razy, a na team speak'a to będę wchodził częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hmmm widuję cię bardzo często na serwerze i dużo razy i pisałeś na PW że ktoś na przykład skraca ale też się zgodzę że nie grasz chyba jakoś specjalnie długo na serwerze przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie i dużo graczy może cię nie znać dlatego ja sam nie wiem czy jestem an TAK czy też na NIE może okres próbny ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 23. Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach [1warn i zamknięcie tematu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi