Vegas 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 1. Nick:VegaS 2. Imię:Szymon 3. Wiek:17 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**:http://www.gametracker.com/vegas20000/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Szymon, 7 maja skończyłem 17 lat i mieszkam w miejscowości Jaworzno znajdującej się kilka kilometrów od Katowic. Staram się unikać konfliktów oraz nie używać przekleństw. Na serwerze gram prawie 2 miesiące, ale ilość graczy którzy łamią regulamin jest ogromna i chcę pomóc zapanować nad tym. Póki co staram się zgłaszać takie osoby administratorom będącym na serwerze ponieważ skracanie naprawdę psuje innym ludziom grę. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie poświęcam około 2-3 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 20-23, Weekendy 18-24 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:Prawie 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak, na jednym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Mi ten gametrack nie dziala. Nivy grasz, a widzialem ciebie raz. Pograj troche wiecej, wejdz na tsa pogadac. Narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegas 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Za to ja Cię widziałem dużo razy, a na team speak'a to będę wchodził częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hmmm widuję cię bardzo często na serwerze i dużo razy i pisałeś na PW że ktoś na przykład skraca ale też się zgodzę że nie grasz chyba jakoś specjalnie długo na serwerze przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie i dużo graczy może cię nie znać dlatego ja sam nie wiem czy jestem an TAK czy też na NIE może okres próbny ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 23. Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach [1warn i zamknięcie tematu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi