LuuCek 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nick:LuuCekLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 315[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shiftt : )[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1789277853 '[AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.1.177 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swSerwer:Link do bana: Hmm co jest? wchodze na server i mi to wyskakuje Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ban na steam id, musisz zmienic wersje cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuuCek 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Zmieniłem zainstalowałem nowego Cs ale nadal to samo mi wyskakuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No to musi Cię łapac na ip. Jezeli masz router to go zresetuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuuCek 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ehh nadal nic;/ Chyba nic z tego nie bedzie. Ip ciagle to samo nabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Musisz próbować resetować. Ja bana nie sciągne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi