Transporter 35 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Siemanko. Zauważyłem że nie ma jeszcze żadnego spisu komend administratora Cs GO, dlatego postanowiłem takowy napisać. Poniższa lista jest złożona z najczęściej używanych poleceń. sm_admin - Pokazuje menu admina. Jeśli byłeś adminem w cs 1.6 to możesz porównać to do amxmodmenu sm_help - Ukazuje komendy sm_addban czas,steamid,przyczyna - Nakłada bana ( zablokowanie możliwości gry na serwerze ) sm_ban nick/steamid, czas, przyczyna - Nakłada bana ( zablokowanie możliwości gry na serwerze ) gracza online. sm_banip czas ip przyczyna - Nakłada bana ( zablokowanie możliwości gry na serwerze ) na adres ip komputera. sm_kick steamid/nick przyczyna - Wyrzuca gracza z serwera sm_map nazwamapy - Zmienia mape sm_unban steamid - Zdejmuje blokade gry sm_cancelvote - Anuluje głosowanie trwające na serwerze sm_csay tekst - Tekst wyświetlany na środku ekranu sm_msay tekst - Tekst wyświetlany po lewej stronie ekranu sm_psay nick tekst - Prywatna wiadomość do wybranego gracza sm_say - Wiadomość do wszystkich graczy online sm_tsay kolor tekst - Kolorowa wiadomość wyświetlana w lewym górnym rogu ekranu sm_observe nick - Przełączenie ekranu na wybranego gracza sm_(un)*1gag nick - Blokuje możliwość pisania na chacie. sm_(un)mute nick - Blokuje możliwość rozmowy na chacie. sm_(un)silence nick - Blokada wszelkiej komunikacji w grze. *1 un - Przedrostek un, anuluje nałożoną karę. Spis został utworzony w całości przeze mnie 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hm.. faktycznie nie było jeszcze poradnika dla adminów do CS:GO, fajnie, że się ktoś tym zajął sam chciałbym kiedyś spróbować swoich sił w tej roli [ponoć z smx jest łatwiej niż z amx] na pewno się przyda +like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Przydatny poradnik. Na pewno się znajdzie ktoś komu to pomoże. Leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Zamiast sm_admin to można walnąć przy otwartym czacie !admin lub /admin dotyczy to się również reszty komend. sm_banip tu już nie potrzebne bo wszystkie bany idą na SID. sm_csay tekst lub @@@ tekst- Tekst wyświetlany na środku ekranu sm_msay tekst - Tekst wyświetlany po lewej stronie ekranu (chyba podobnie co sm_say) sm_psay nick tekst lub @@ nick tekst- Prywatna wiadomość do wybranego gracza sm_say tekst lub @ tekst- Wiadomość do wszystkich graczy online To samo z karami. !beacon nick !slay nick !freeze nick Zapomnieliśmy o 1 komendzie, oczywiście dla świeżaków wszystko. Czat drużynowy "u" @ tekst- piszemy do innych adminów. Edytowane 9 Maja 2015 przez Corey Graves 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Hm.. faktycznie nie było jeszcze poradnika dla adminów do CS:GO, fajnie, że się ktoś tym zajął sam chciałbym kiedyś spróbować swoich sił w tej roli [ponoć z smx jest łatwiej niż z amx] na pewno się przyda +like. Od strony adminowania praktycznie niczym się nie różni, ale od strony pisania własnych pluginów to tak(dokumentacja,funkcje i itp. różnią się) Ale poradnik przyda się każdemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 mnie sie przyda ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Przyda się kiedyś +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Przydatne dla początkujących adminów cs:go Dla mnie też na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki mi się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Fajnie napewno mi sie pzyda . Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esejek 3 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 O ciekawe, widziałem pełno takich ale tutaj chyba jeszcze nie było Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Przydatne dla takich zielonych adminów (mi się przydało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Plusik ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Fajne i przydatne dla nowej administracji :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Przydatne i to bardzo dla początkujących adminów. Ja wiele komend zapamiętałem z serwerów 1.6 i większość jest do nich właśnie podobna więc mi się nie przyda ale innym, początkującym adminom na pewno tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi