aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick:zaufajdobrymradom2. Imię:Robert3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):105. Mikrofon(Tak/Nie)TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ogólnie gram dużo i długo jestem osobą ogarniętą , chciałbym utrzymać porządek na serwerze i gnoić cziterów, adminem już byłem tutaj na serwerze więc chciałem dostać drugą szanse. Pozdrawiam9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Mam steam : STEAM_0:0:5951858310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: BARDZO DUŻO11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano,południe,noc12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK Edytowane 11 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 GT masz dobre Hmm.. ciężko mi jest wyrazić jakieś zdanie o tobie oraz podaniu :/ Ale przemyślałem, że dam ci szansę. Dlatego, że tak jak już wspomniałem masz dobre GT Nie grasz tak jak piszesz, że (rano, popołudniu i nocy) Ale coś cię widuje. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 GT dobre, aktywność na forum niezła. Z tego co mi wiadomo byłeś już tutaj adminem, to kolejny +, steam posiadasz. Popraw jedynie kulturę, bo tam coś ostatnio było na rzeczy. Poza tym ogarnięty, zgłasza u@. NA TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) GT dobre i reszta ok. Lecz na 23 lat kultury to ty w ogóle nie masz. Na serwerze zachowujesz się nie kulturalnie. Więc jestem na nie. Admin musi świecić przykładem. @Mako ''Czepiacie się go o kulturę.. Każdemu czasem jakaś k*rwa wyleci :x'' no wyleci czasem jakaś obraza a co tam Edytowane 10 Maja 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) 23 latek a zachowujesz się jak zbuntowany gimbusek. Czepiasz sie o byle gówno. Kulturalną i całkiem ogarniętą osobą na pewno nie jesteś. Takze jestem na nie. Edytowane 10 Maja 2015 przez ReVoaKaBarteK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dokładnie, to co Panowie wyżej napisali, twoja kultura jest fatalna, a niewychowany "człowiek" nie może zajmować się pilnowaniem serwera. Admin serwera nie powinien on MA świecić przykładem dla innych graczy. Jak ogarniesz swoją kulturę to wtedy napisz podane, może jest w tobie jeszcze "cień" nadziei, na nie, zapraszam jak się poprawisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Czepiacie się go o kulturę.. Każdemu czasem jakaś k*rwa wyleci :x Jak dla mnie jesteś spoko ziomeczkiem, dużo grasz a adminów jak na lekarstwo. Wierzę że gdy dostaniesz posadę poprawisz kulturę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 GT dobre. +Steam +wiek = Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Jestem na tak +steam + non stop na serwie + byłeś już tutaj adminem + ogarniesz trochę kulturkę i będzie git Edytowane 10 Maja 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian456 3 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ziomek z osiedla słabszy ode mnie ale coś tam próbuje , popracujemy nad słownictwem będzie dobrze = jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zaufaj, i jak to z tobą będzie. Pierw zaznacz w jakich godzinach będziesz i ile jesteś w stanie poświęcić na serwerze, możesz napisać to w poście na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 no to tak w tygodniu z 5h napewno moze nawet wiecej to zalezy w weekend mniej bo melanze teraz cieplo sie robi a jak bedzie praca to tez tak do 5 godzin dam rade na csa zawsze czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Przyjęty na okres próbny 5 dni. Będę śledzić Twoją kulturkę, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi