Archerek 44 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 1. Nick:Archerek2. Imię:Przemek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Brak znajomości,ale szybko sie naucze.5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Archerek/193.33.176.116:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,interesuje się elektroniką.Dlaczego ja hmmm... Chciałbym zostać adminem a czy dostane to nie wiem:P.Praktycznie jak tylko moge to gram na serwie:P.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Steama mam po przez niego sie zalogowałem na forum,lecz nie wiem gdzie znaleść id steama. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie napewno!!!11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze to po szkole gdzieś od 16-17.a weekendy to róznie.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:1rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Trudna decyzja, niby się poprawiłeś, ale czy aby na pewno? No nic, dam ci tak, ale tylko dlatego, że gra 2 adminów [ORION i ja] oraz sam będę miał co najmniej tygodniową przerwę, składki nie płacisz to też minus, z amx się nie zapoznałeś przez ten czas, czyli nie wiesz jak go używać, będzie trzeba cię uczyć, mam nadzieję, że szybko się uczysz, co prawda to prościzna.. Na serwerze grasz w miarę dużo, tylko martwi mnie punkt 8, a raczej jego treść, niezdecydowany jesteś, no nic mam tylko nadzieję, że jesteś bardziej ogarnięty niż napisałeś w podaniu, bo na to stanowisko trzeba głownie ogarów. Jestem za okresem próbnym na tydzień i mam nadzieję, że nie będziesz banował i robił ss'y każdemu kto cię zabiję, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerek 44 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 hehehe O to sie nie musisz martwić to ostatnie:P za byle co wiadomo ze nie:P, co prawda gram długo,co do axm to potrzyłem na yt jak goscie robia to ss ,mniejwięcej kapuje o co chodzi.Axm to sb wydrukuje i to łatwa sprawa myśle,ze ogarne:) (sorka za spam)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wypowiedziałeś się we własnym podaniu.... Dziękujemy i zapraszamy za tydzień :v Zgłaszam do modka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Brak znajomości regulaminu forum . NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wypowiedz w swoim podaniu. + 1 warn Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wypowiedz w swoim podaniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi