Kinzo 0 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 1.Twój Nick: Kinzo:o 2.Nick admina/gracza który zawinił: Czupakabra 3.Admin/Gracz :AdminWycinka z consoli==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Kinzo : o==== Zbanowane IP : 178.219.98.163==== Admin : Czupakabra==== Powod Bana : Aimbot==== Wygasa : Nigdy ( od 05/10/2015 - 17 : 47 4.Dowody (demko/screeny/świadkowie):K0waL 5.Opis sytuacji: Ehh. No po prostu nabijalem swoje sluszne fragsy i tu ban za czity -.- . Prosze mi to wyjaśnic bo nie slusznie mnie zbanowano !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 mamy takiego admina ? o,O widze cie co jakis czas na serwie i raczej aima bys nie mial skoro jestes stalym graczem. jestem ciekaw kto sie kryje za tym nickiem a tylko mnie chwile nie bylo ehh:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinzo 0 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja skolei myslalem ze dopiero co dostal adma (nie wchodze za czesto na forum) i mnie chcial sprawdzic czy co ale teraz to jest podejrzane :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 nie ma takiego admina, proszę raz jeszcze złożyć skargę z uwzględnieniem admina banujacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi