Mo'rPh!n 0 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: [Mo]rPh!n 2.Nick admina/gracza który zawinił: 'Fryt0 3.Admin/Gracz : 'Fryt0 4.IP/SID oskarżanego: Fryt0 5.Data i godzina: 10.05.2015 18:05-18:10 6.Mapa: de_seaside 7.Powód skargi: Ban bez powodu 8.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 9.Opis sytuacji:Admin servera - 'Fryt0 zapytał się jednego z graczy na serverze "Wybieraj ty dostajesz bana albo Morph(Ja)" bez powodu. Nie wiem jaki miał w tym cel. W każdym razie ja dostałem bana. Według mnie tylko i wyłącznie z głupoty admina. Proszę o szybką odpowiedź/rozstrzygnięcie sprawy. Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2015 przez Mo'rPh!n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Z tego co widziałem to dostałeś bana, bo fryto miał ochotę kogoś zbanować i szukał najmniejszego powodu, którym okazało się nie kupienie mu broni. Po obejrzeniu demek stwierdzam. Fryto: 1. tak jak wyżej, chciałeś dać komuś bana, więc sobie znalazłeś powód i ofiarę 2. slapowałeś graczy, żeby nie mogli rozbroić paki, co wiąże się z utrudnianiem gry; nie jednokrotna zabawa 3. wykorzystujesz pozycję admina do podpowiadania graczom, o czym wielokrotnie mówiłem, że tak nie robimy Są to rzeczy, które się powtarzają, tak samo skargi, więc postanowiłem odebrać ci Admina, bo za dużo sobie pozwalasz jako admin, któremu też zdarzało się łamać zasady serwera. Wracając do kwestii podpowiadania graczom poprzez wykorzystywanie pozycji admina. Było to już mówione, że tak nie robimy, a wy dalej sobie kpicie. Dlatego jak jeszcze raz usłyszę lub dowiem się, że wykorzystujecie plugin do podpowiadania, to Ja sobie też zacznę kpić i oprócz odebrania uprawnień Admina podaruję wam permanentnego bana, traktując to tak samo jak podpowiadanie na ts/skype/steam. Skoro wam się nudzi i w głowie macie zabawę poprzez adminowanie, to na forum jest dział, gdzie możecie napisać rezygnację. Edytowane 11 Maja 2015 przez Corey Graves 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi