Smoku13 50 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Ehh, jak wiele osób ostatnio, muszę niestety was opuścić.. powodem nie jest brak czasu itd.. Powodem jest spina z niektórymi osobami na serwerze i przez to tworzy się atmosfera wielce nieprzyjemna, nawet z opiekunem jestem w konflikcie.. bezstronniczość jednak stała się stronniczością i zostałem zaatakowany przez jednego z adminów i samego opiekuna, przez co zrezygnowałem i odpuściłem sobie grę.. to jest niepoważne.. chciałem podziękować za danie mi szansy itd itd.. i pozdrawiam niektórych wybranych Kowal Insane The Monk Shanell Wozik Leilo no i te osoby co tam ze mną dobrze żyły na pewno będą wiedziały Trzymajcie się i może tam do zobaczenia w przyszłości pozdrawia Żniwiarz wcześniej Smoku Edytowane 11 Maja 2015 przez Smoku13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Kolejny który odchodzi z powodu złej atmosfery na serwerze... Musicie coś z tym zrobić.. Cóż szkoda, powodzenia. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 No lipa, ale cóż.. Powodzenia i cześć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Stary temat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi