Siakalaka 0 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Anubis 2.Nick admina/gracza który zawinił: zjarany_malina 3.Admin/Gracz : Gracz 4.IP/SID oskarżanego: Nie wiem 5.Data i godzina: Około 13. 6.Dowody (demko): http://www71.zippyshare.com/v/GkejHUrA/file.html 7.Opis sytuacji: Co mam powiedzieć. Ile można się użerać z człowiekiem który jest zerem. Udaje że nic nie ma ale są sytuacje w których wie gdzie dana osoba jest i strzela tak celnie i niekiedy od razu zanim jeszcze wyjdzie zza ściany, że to nie jest przypadek. W dodatku w pewnym momencie na czacie napisał że ma wh ale nie offnie dopóki ja nie offne. Widać na demku że nic nie mam. A wnioskując z tego co pisał również można zbanować go permanentnie. Przepraszam też za występujące moje przesadne i dość częste wulgaryzmy ale jestem człowiekiem nerwowym który ma jakąś granice wytrzymałości a dodam ze to byla 3 mapka kiedy z nim grałem. Edytowane 11 Maja 2015 przez Siakalaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Brak sid'a/IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi