master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 to co mam zrobic zeby dostać ub przecież wrzuciłem juz ss i są ok to nie wiem w czym problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak jak wspomniał Blip ^ SS'y dostałeś 2 razy 1 raz wrzuciłeś a 2 raz już nie i wszedłeś na aktywnym banie co=brak ub. Więc nie należy sie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 no ale w koncu wrzuciłem i sa czyste -_- a wtedy wbiłem na serwa zeby powiedzieć daniel-tsh ze dostałem ub ... [ Dodano: 2013-01-23, 21:27 ] a poza tym przed chwila xxpatrykxx pisał że mam ub ale puźniej ktoś to usunoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie ma wzoru . Dostałeś Ab . Nie ma Ub 200 reklam albo 23zł . /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 przecież dzisiaj dostałem bana i ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Z tego co wiem to miałeś dwa bany i patryk usunął je bo myślał że to nie ty.Więc teraz tak nie wstawiłeś ss'ow a wszedłeś podobno na serwer więc dostałeś bana za aktywnego.Prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi