Placek 10 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Nick: ~~[GH0ST.R1D3R.4]~Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jesteś Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ~[GH0ST.R1D3R.4]~ ==== Admin : Sheriff [CSC] ==== Powod Bana : obraza serwera na youtube ==== Wygasa : 05/18/2015 - 19 :54 : 32 (od 05/11/2015 - 19 :54 : 32) Serwer: bf+ffaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=182301 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Więc bana masz ode mnie za obraze serwera, proszę dowód: https://www.youtube.com/watch?v=ioOHIfvvp1I Słuchaj, nie bedziesz robił złego zdania serwerowi a co za tym idzie i całej serwerowni. Nie mam zamiaru takiego czegoś tolerować, bo jakbyś chciał to byś poszedł po admina, jakiś problem? pisz /kontakt i masz gg do wszystkich adminów. Czekałem na Ciebie już bardzo długo i wtedy serwer jeszcze był słaby bo go dopiero zaczęliśmy ogarniać z Bezim więc stary daruje se komentarze a no i nie jest to pomyłka @ Palcek: nie interesuje mnie to czy ktoś jest "idiota" czy nie, widzisz czita, zasuwaj po admina jak CI nie odpowiada gra z cziterem. Tak to jest obraza, ponieważ ktoś kto nie wie jak u nas na serwie jest, może se pomyśleć, że jest rozpizgawka i swawolka i wejdzie tylko po to żeby odpalić czity. Ja ostatni raz mówie, że nie ma żadnego ub, po pokutuj ten tydzień chociaż i tak OSTATNIE zdanie ma natalja, także to od niej decyzja zależy Edytowane 11 Maja 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placek 10 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Moim zdaniem to nie obraza serwera tylko ,że jakiś idiota używa czitów czyż nie prawda. Fajny filmik co dobra ostatni raz proszę odbanuj ja kasuje to z sieci jak myślisz ,że to obraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zostałes zbanowany przez opiekuna serwera i on zadecydował o długośći. Jezeli kubaa nie zmieni zdania ja nie skróce bana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi