Mo'rPh!n 0 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 1. Nick: Mo'rPh!m2. Imię: Filip3. Wiek: 15 (Za niedługo 16)4. Znajomość Sourcemoda(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GAMEME**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/1137938. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Filip. Na tym serverze gram od około października 2014 roku (może nawet i wcześniej). Przychodząc czasem na server mam okazje spotkać wiele osób, które uprzykrzają grę innym jak i mi, lecz nie ma nikogo kto mógł by ich ogarnąć. Nie ma tutaj tyle adminów, żeby kontrolowali wszystko co się dzieje na serverze o każdej porze, więc myślę, że każda para dłoni może okazać się pomocna. A na serverze spędzam bardzo dużo czasu szczególnie w godzinach popołudniwych. Lubie rozmawiać z graczami i integrować się z nimi. Nie jestem jakiś wredny w stosunku do innych, a przynajmniej się staram taki nie być 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:37644181 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W dniach roboczych do 4h, a w weekendy około 7-811. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Od 16 do 22, od 12 do 2412. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1400h13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jestem na TAK : jest ogarnięty, czasami zdarzą mu się głupie komentarze itp ale to w formie żartu. Na serwerze jest aktywny i na pewno można dać mu szansę żeby się podszkolił teraz fryto stracił admina więc się przyda do pomocy. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse 7 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No Mo'rPh!m ładne zagranie z twojej strony. Mimo, że jeszcze adminem nie byłeś to powinieneś dostać okres próbny, ponieważ praktycznie każdemu się należy. +Jesteś młody, ale z zachowania i głosu można wywnioskować inaczej. +Bardzo często widuję cię na serwerze. +Mikrofon, składka +Znajomość Sourcemoda +Godziny grania Mimo małych minusów jestem na TAK Pozdrawiam ! DIVERSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DropsoniX 10 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja jestem na TAK: Filip jest kulturalny, ogarnięty i przestrzega regulaminu. Raz na jakiś czas się wygłupia, ale to wszystkich rozśmiesza. Moim zdaniem Mo'rph!n nadaje serwerowi atmosferę. - Znajomość SM - Składka - Mikrofon - Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi