SlinceShot 53 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nick:|ODS|SlinceShot Powód rezygnacji:Musze poprawic troche ocen i nie mam czasu na gre bo czesto wychodze ze znajomymi(co jest oczywiste), po za tym musze sie zajac dziewczyna, ktora troche zaniedbalem. Zaczolem rowniez grac w CS:GO. Coś od siebie: Mysle ze w wakacje wroce tutaj. Dziekuje Kropce za danie mi szansy. Dziekuje tez wszystkim ludziom z ktorymi gralem. Pozdrawiam: Creativa Gamersa Arakusa Ummciaka Evviva L'arte! oraz cala administarcje CSC. Dziekuje za wszystko!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Powodzenia i wracaj jak najszybciej, dzięki za pozdrowienia ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 szkoda ale ok admin odebrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 hehe dzieki wiecej na gg powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 kolejny admin odchodzi i kolejny z coda nie za dobrze to wygląda. Ale cóż powodzenia i wróć do nasz w te wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 I jeszcze ty odchodzisz no nie załamujcie mnie Powodzenia wróć szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Zmówiliście się żeby odejść z administacji? No ,cóż szkoda mam nadzieję że wrócisz na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 baj baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi