spikemapper 27 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Siemanko , chcialbym wam przedstawic moje 2 najnowsze montaze CS:GO | Inception CS:GO | Madness (ten filmik robiony dla kolesia z jego demek) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kurde zajebiste! Szkoda ,że takie krótkie ,aż chce się więcej . Mam nadzieję ,że jeszcze coś nam podeślesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 motywy super, ale za dużo tego xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Następnym razem jak będziesz wrzucał fragmovie, to nie dawaj reklamy innej sieci serwerów, bo może zostać źle odebrana. Co do samego filmu, to przesadziłeś z efektami, za dużo ich tam, ale fajnie się oglądało łap lajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Dla mnie jest to dość słabe. Jak strzela z tej awp to nawet nie widać czy trafia czy nie bo jest przeskok. Za dużo efektów. Bierz przykład z akcji z hltv.org . Takie się najprzyjemniej ogląda @down Domyślam się, że każdy z tych strzałów był trafiony, przeciez inaczej nie umieścił byś uch w filmiku ;d Ja po prostu nie gustuję w filmach z csgo z tyloma efektami. Jednocześnie jestem pod wrażeniem bo w życiu takiego filmu bym nie zrobił, bo najzwyczajniej w świecie się na tym nie znam ;D Edytowane 16 Maja 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Dla mnie jest to dość słabe. Jak strzela z tej awp to nawet nie widać czy trafia czy nie bo jest przeskok. Za dużo efektów. Bierz przykład z akcji z hltv.org . Takie się najprzyjemniej ogląda Zapewniam Cie ze trafiam Moge wrzucic reszte czystych demek jesli trzeba Edytowane 15 Maja 2015 przez spikemapper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Filmik nr 1 zaje***** ! 2 taki średni i za dużo efektów w 2 filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Super montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 dobry montaż. Chcemy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi