MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 oto mój 1 wywiad z moderatorem,przyjacielem,grafikiem niezlyLOL. niezlyLOL.-kolor fioletowy `Xavi_`-kolor oliwkowy Przedstaw się nam powiedz ile masz lat i jak masz na imię Mam na imie Paulina i mam 18 lat. Czym zajmujesz się w życiu prywatnym? Chodzisz jeszcze do szkoły, czy może już pracujesz? Aktualnie chodze do liceum o profilu mat-inf , ostatni rok i czeka mnie matura ^^. Co cię skłoniło do wyboru takiej szkoły a nie innej? I gratuluję szczęścia na maturze Wybrałam liceum dlatego ze sama nie wiedzialam kim chciałabym byc w przyszłości. A wogole uwazam , ze w liceum lepiej się przygotuje do matury , bo wlasnie pod tym kątem jest nauczanie . I nie dziękuje , wole nie zapeszać A poza szkołą masz jakieś inne zajęcia? Tak, mam. Interesuje się fotografią , grafika a także piłką nożną. O mamy piłkarkę ;p ale przejdźmy do życia Masz rodzeństwo czy jesteś jedynaczką? Mam brata, ma na imie Michał i ma 15lat. ooo.Czyli nim dyrygujesz ? czy nie daje sobą rządzić ? On jest posłuczny, a jak nie to dostanie .. Teraz trochę naszej gry. ILe miałaś lat jak zaczęłaś grać w cs ? Miałam 15 lat jak zaczęłam swoją przygodę z cs'em. A jak trafiłaś na naszą serwerownię ? Polecił mi ją mój kolega - Jacob. Chciała być coś zmienić w naszej administracji,może masz coś do zarzucenia ? Nie, nie mam nic do zarzucenia. No to na koniec jakiejś pozdrowienia? Pozdrawiam całą ekipe Classic'a a w szczególności Zakusia ;D Było mi bardzo miło dzięki spoko Pobobało się postaw piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 git :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Spoko jak na pierwszy wywiad. Ze mną jeszcze wywiadzik strzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Fajny. Browarek ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wywiad jak na pierwszy raz dobry, ale trochę krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To co up wywiad jak na 1 fajny ale krótki.Piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Bardzo słabo. Inni redaktorzy postarali się bardziej przygotować swoje pierwsze wywiady. Mało pytań, praktycznie dowiedziałam się tyle co wcześniej wiedziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 i oczywiście sn0wy` coś nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Trochę krótko ale spoko czekam na wywiad ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 `XaVi_`, wole być szczera i oceniać odpowiednio, niż słodzić, a tak na prawdę myśleć, że jest do kitu. Ciesz się, że mówię Ci co jest źle, bo człowiek uczy się na własnych błędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Uważam tak jak sn0wy`, . Wywiad zajął Ci max 10-15 minut , więc 0 wysiłku. Wywiad powinień być wyczerpujący , wywiad ma na celu abyśmy dowiedzieli dużo o Tej osobie , a nie czym sie interesuje/szkoła/rodzeństwo i 2 pytania z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak mozna Gratulowac matury ? Ona jej jeszcze nie zdawala ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Wywiad nie jest zły, choć troche krótki . Ale jak tk spoko piffko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymeK 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Spoczko wywiad:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgadam się z sn0wy`, wywiad jest bardzo słaby, nie zajął Ci więcej niż 15min, mało dowiedzieliśmy się o graczu niezlyLOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Krótki trochę ten wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Fajny wywiadzik :)A zemną to już nikt nie zrobi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To musisz być w centrum uwagi :DA co do wywiadu to fajny i oczywiście ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Krótki jakiś,ale może byćPs.kolory to masakra,mogłeś chodziarz wyśrodkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi