kiki20023 0 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 1. Nick: kocham julie wroblewska <32. Imię: Krystian3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 25. Mikrofon(Tak/Nie): Nie6. Link do swojego GT**:7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Zawsze chciałem być adminem,chcę zrobić porządek na tym serwerze z cziterami,z używaniem mikrofonu,i słownictwem oczywiście. Jestem codziennie na serwerze paintball.8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Codziennie jestem od 3 do 8 godzin 10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:dni robocze od 15 do 21 weekend od 15 do 3/4 w nocy11. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone): niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Podanie odrzucone. Zapraszam ponownie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi