zebacz 3 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Siema nie wiem czy tu powinienem to pisac, ale jest problem z adminami. To znaczy brak ich jest na servie. Ogólnie mało ludu już gra a jeśli grają to sporo odpałów lata i grać sie nie da;/ Wcześniej był nabór i doszło kilku adminów ale od kilku dni nie widac ich na servie a jak mówie teraz sporo odpałów lata. Chciałbym aby ktoś się zainteresował tą sprawą ponieważ na servie robi się samowolka... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tak gracz zebacz ma rację, grałem dziś na serverze i naprawdę nie było żadnego admina. Ostatni admin którego widziałem dziś rano to był Wozik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Z tego co zdążyłem obczaić to wielu adminów nie gra teraz z tym, że trzej mają nieobecności a z resztą będę gadał i raczej poleca admini znowu.... dwóch adminów ma zmienione nicki w grze także one są zmienione w /kontakt to można szybko sprawdzić czy admin jest na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Faktem jest, że od kilku dni w godz. popołudniowych brak adminów, nawet pod zmienionym nickiem, bo roi się od podejrzanych graczy. Skrypt z ATARI 65XE + XC12 turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Widzę na serwerze coraz to gorsza sytuacja hahaha polecam panowie jak ja przenieść się na GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebacz 3 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nawet teraz lata odpał nick CHWDP???!! nie da sie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 to czemu nie piszesz do adminów? masz /kontakt przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Widzę na serwerze coraz to gorsza sytuacja hahaha polecam panowie jak ja przenieść się na GO Widzisz , tylko nie wszyscy mają CS:GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuzzi 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Gracz Zebacz ma rację, często zdarzają się jakieś odpały.. Tutaj wh, tam aim.. Gracze przez to uciekają ;d Czasem tylko widać Wozika, a tak to nic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jeżeli to co mówicie jest prawdą, to opiekun serwera powinien napomnieć adminów [o ile nie mają zgłoszonej nieobecności] o tym żeby zaczęli zajmować się serwerem, oraz skoro mówicie, że tylko jeden admin wchodzi, to proponowałbym otwarcie szybkiej rekrutacji [o ile już jej nie ma], a wam proponuje zdecydować się na złożenie podania na admina, zawsze lepiej jest działać niż tylko mówić, a pilnowanie serwera jako admin to żaden problem, amx to prościzna, tak więc zapraszam was [o ile gracie na tym serwerze] do złożenia podania im więcej mordek pilnujących serwer tym lepiej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam! Postanowiłem się wypowiedzieć w tym temacie i jednocześnie przeprosić za moją krótką nieobecność (około 3 dni) z takiego powodu, że ukończyłem 18 lat i wiecie imprezka była Teraz już postaram się być bardziej aktywny, w sumie nie było nigdy z tym większego problemu, bo każdy kto mnie zna z serwera wie, że jestem no-lifem i nie brak mi aktywności na serwerze. Innych adminów też prosiłbym o ogarnięcie się, ja również już się ogarniam i będę się zajmował dalej serwerem. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 o ile wiem to ak^^misiek__47 chyba pojechal za granice ale nie moge tego jeszcze zweryfikować bo obecnie mnie nie ma w domu a tak przy okazji to sto lat k0walski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasco Da Gama 7 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Adminów jest coraz mniej bo jest szkoła mało typa gra i wgl Trudna sytuacja na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 rekrutacja jest normalnie otwarta, także ja nie mam przeciwwskazań do tego, żebyście podania składali może jak wy wejdziecie do grona adminów to przybędzie graczy? z adminami rozmawiam także i mi są nieobecności zgłoszone a reszte ścigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi