ShaD 2 254 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) nie ma sensu proponować czegoś, co inni użytkownicy interpretują jak chcą. 25. Zakaz reklamowania innych stron bądź serwerów. (innych niż cs-classic.pl) jest jasno napisany, więc nie wiem dlaczego inni buntują się i walczą by nie można było tego zrobić również tutaj. 4. Zakaz umieszczania linków reklamujących, a także linków reklamujących jakieś podanie, prośbę o UB bądź temat z przywitaniem/pożegnaniem się. Temat zamykam, bo nie ma sensu walczyć z wiatrakami, tym bardziej że sam właściciel napisał "tutaj zawsze chodziło". Skoro wszyscy wiedzą, że tak zawsze chodziło.. faktycznie nie ma sensu tego poprawiać i w regulaminie umieszczać sprecyzowanych punktów, bo przecież można się domyślić Edytowane 17 Maja 2015 przez S}{aDoW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 16 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tutaj zawsze chodziło o link do podania, propozycji, do konkurencyjnego forum, strony o podobnej tematyce, itp. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Link reklamujący jest to również podanie linku do swojej galerii itd. Jeżeli jest taka możliwość, prosiłbym o sprecyzowanie :x Tutaj chodzi o linki reklamujące SPOZA forum, a nie o tematy typu galerie, recenzje, wydarzenia [np. o cs:go] nie wiem po co w ogóle robić temat, skoro wszystko jest jasno i wyraźnie napisane. #edit. No.1 Jak widzisz nie jest to jasno napisane, skoro pewien użytkownik się o to pytał, a kolejny tworzy temat z prośbą by doprecyzować punkt Nie wiem co ty chcesz precyzować skoro wszystko jest jasno i wyraźnie napisane, to jest tak, jakby pisać definicje dlaczego 2+2=4, a nie 18.. Jeśli chodzi o linki reklamujące spoza forum, niech będzie i tak napisane. Tylko po co? skoro jest zakaz reklamowania linkami spoza forum i jest to wyraźnie napisane w tym podpunkcie, chyba nikt nie jest na tyle "ułomny" żeby tego nie dostrzec. #edit. No.2 Kłócę się? No nie sądzę, po prostu przedstawiłem swoją wersję z której wynika jasno i wyraźnie, że owa wzmianka nie jest potrzeba, bo jest jasno napisana. To jest takie zmienianie na siłę wszystkiego, jest dobrze jak jest więc nie rozumiem po cholerę coś dodawać. A to, że ty odbierasz to jako hm... nie wiem "sposób na kłótnię" to mnie gówno interesuje, ja piszę co uważam, a że masz problem z interpretacją tego to nie mój problem. Sądzę, że tą dyskusję pomiędzy nami można zakończyć, bo twoje bezwartościowe komentarze mogą [i nawet chyba mają na celu] doprowadzić do kłótni, tyle ode mnie dziękuję za uwagę. Edytowane 17 Maja 2015 przez Evviva L'arte! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) @ S}{aDoW 4. Zakaz umieszczania linków reklamujących, a także linków reklamujących jakieś podanie, prośbę o UB bądź temat z przywitaniem/pożegnaniem się. Czepiasz, się dziury w całym, jak już napisał Evviva wszystko jest jasno napisane. wystarczy przeczytać ze zrozumieniem. W punkcie masz napisane jak byk "A TAKŻE", więc po co próbujesz interpretować punkt pod siebie? Jeżeli ktoś napiszę ZAKAZ PRZEKRACZANIA PRĘDKOŚCI 80 KM/H, to nie będzie pisał "A TAKŻE" 90, 100, 110 ponieważ zawarte jest to w pierwszym zdaniu, pisząc a także może dodać np. w terenie zabudowanym jak i poza nim i wtedy zdanie ma jakikolwiek sens. Czyli jeśli Administrator w regulaminie wymienił dokładnie jakich tematów z forum tyczy się ten zakaz, to jasne jest również że pierwsze zdanie zabraniające "linków reklamujących" Tyczy się linków spoza forum. Lecz, jeśli tak bardzo ci to przeszkadza i czytanie ze zrozumieniem jest jakimś problemem, to jestem za poprawieniem w/w punktu regulaminu. -.- wytłumaczył już znaczenie tego punktu, tak więc myślę że temat można zamknąć. @EditDodam jeszcze, że jeden użytkownik pytał się o znaczenie punktu, po tym jak Ty na SB zrobiłeś zamieszania. Więc najwidoczniej z całego forum tylko Tobie w/w punkt sprawia problem z interpretacją. Edytowane 17 Maja 2015 przez Masek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam ze względu na burzliwą rozmowę i niepotrzebne kłótnie. Właściciel się wypowiedział i to powinno mi też wystarczyć. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi