AMAD 9 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Witam. Piszę ten temat dla tego bo coraz mniej osób gra na serwie a grają same klasy premium bo nikt z takim klasami nie chcę konkurować które ściągają na hita lub dwa. Pierwsza klasa to pułkownik i absurdalne 8dmg z m4 i Ak +int - plus jakś perk dobry i mamy awp z M4 i z Ak Zmniejszenie dmg do max 5dmg tak jak było na początku Druga klasa to Scout 1/1 . Zrobienie scouta 1/2 i dodanie drugiej broni którą można zmienić poprzez użycie E np M4a1s Często gram na tym serwie i ten temat to nie jest tylko moje zdanie że grają same premki bo tak jest. Druga sprawa to jest brak jakichkolwiek urozmaiceń w postaci nowych klas, dawałem pomysł konkursu za zdobycie 1,2,3 miejsca w topce gdzie nagrody by były premki lub vip i dalej nic. Bez tego daleko nie zajedziemy Edytowane 17 Maja 2015 przez AMAD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No co jak co Amad , teraz muszę się zgodzić w 100 % ! takie posty lubię i popieram ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pułkownik okej, ale w obserwatorze chyba trzeba będzie też trochę poprawić statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NPNG91 0 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Witam. Piszę ten temat dla tego bo coraz mniej osób gra na serwie a grają same klasy premium bo nikt z takim klasami nie chcę konkurować które ściągają na hita lub dwa. Pierwsza klasa to pułkownik i absurdalne 8dmg z m4 i Ak +int - plus jakś perk dobry i mamy awp z M4 i z Ak Zmniejszenie dmg do max 5dmg tak jak było na początku Druga klasa to Scout 1/1 . Zrobienie scouta 1/2 i dodanie drugiej broni którą można zmienić poprzez użycie E np M4a1s Często gram na tym serwie i ten temat to nie jest tylko moje zdanie że grają same premki bo tak jest. Druga sprawa to jest brak jakichkolwiek urozmaiceń w postaci nowych klas, dawałem pomysł konkursu za zdobycie 1,2,3 miejsca w topce gdzie nagrody by były premki lub vip i dalej nic. Bez tego daleko nie zajedziemy Jak obserwatorowi chcesz zmieniać 1/2 scoyta to AWP też prosze o zmiane. Jak dla mnie snajper bardziej jedzie obserwatora i jeszcze deagle z nim.. I nie należy narzekać jak ma 1/1 Bo obserwatorem gra najwiecej ludzi akurat na serwie. W ogole nie powinno byc 1/1 Przyklad wam podam z byd serwer swierzy a wjebali sie tam tez z klasami premium bo po tygodniu full serwer a jak dodali klasy premium typu awp czy nna niewiedce ludzie uciekaja z takich serwerów..! Edytowane 18 Maja 2015 przez NPNG91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ale tutaj nie uciekają z pulkownikiem się zgodzę z obserwatorem tez ale elitarny sniper jest ok ludzie na niego nie narzekają a po to płacimy właśnie za premki aby były lepsze od innych zwykłych klas i moim zdaniem elitarny jest dobry tak samo jak generał zmienić tylko obserwatora i pułkownika i jak narazie będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na zwykłym servie AWP tez zabija najczęściej na hita , wiec nie widze sensu zmieniania elitarnego , co najwyzej pułkownik i obserwator cos tam zmienic , ale elitarny zostaje. zawsze na kazdym servie byla premka co zabija na hita z awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMAD 9 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Temat nie dotyczy elitarnego snipera więc nie wiem po co dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Co do Pulkownika dalej uwazam, ze powinien miec tylko kalacha M4A1s powinno zostac tylko u strzelca wyborowego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi