aRaGoRn 6 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 np nie wiem czy admin ma okres czy coś tak ni z gruchy ni z pietruchy Nick:aRaGoRnLink do SS: nie byloWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'idz mi stad'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:972129361'[AMXBans] Twoje IP: '195.116.213.168'[AMXBans] =======================================Serwer: Only de_dust_2Link do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Zaraz zobacze demo.. Ja banowalem mogles dostac bana bo zmienil sie twoj status, albo to ty byles odpalony.. poczekaj chwile i sory za tę chwile czekania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRaGoRn 6 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nic Sie nie dzieje poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Przepraszam wlazles w status. Prosze o odbanowanie gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi