spikemapper 27 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Lapcie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dobre... przy mi sie. Plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esejek 3 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 O bardzo przydatne.. oby tak dalej mistrzu, może mi się przyda kiedyś :er: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Bardzo fajny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Osobiście uważam, że lepiej wyglądałby ten poradnik gdyby został rozbity na parę filmików, a nie jeden 20-minutowy, bo łatwiej się nauczyć (przynajmniej mnie) z krótkich poradników, w których jest opisany jeden aspekt, niż z takich dłuższych, w których jest opisanych więcej aspektów tego programu. Też jedni szukają jak np. "dodać efekty audio" inni jak dodać "synchronizację" itp. wątpię żeby komuś się chciało oglądać aż 20-minutowy filmik po to aby się tego dowiedzieć, gdzie na 100% youtube będzie oferował krótsze, w których znajdą to czego szukali bez zbędnych "dodatków". Za sam poradnik lajka dostałeś, bo to jest dobra robota, nie wiem czy mi się kiedyś przyda, ale innym na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Osobiście uważam, że lepiej wyglądałby ten poradnik gdyby został rozbity na parę filmików, a nie jeden 20-minutowy, bo łatwiej się nauczyć (przynajmniej mnie) z krótkich poradników, w których jest opisany jeden aspekt, niż z takich dłuższych, w których jest opisanych więcej aspektów tego programu. Też jedni szukają jak np. "dodać efekty audio" inni jak dodać "synchronizację" itp. wątpię żeby komuś się chciało oglądać aż 20-minutowy filmik po to aby się tego dowiedzieć, gdzie na 100% youtube będzie oferował krótsze, w których znajdą to czego szukali bez zbędnych "dodatków". Za sam poradnik lajka dostałeś, bo to jest dobra robota, nie wiem czy mi się kiedyś przyda, ale innym na pewno . Po części masz rację, ale szczerze mówiąc wolę coś takiego z tego względu, że przypadkowo mogę się nauczyć wiele innych przydatnych funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisekS 15 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajny poradniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi