Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Gatunek: Komedia Reżyser: Danny Leiner Głównymi bohaterami są Harold- zapracowany Azjata i Kumar- hindus którego ojciec chce posłać do pracy. Pewnego piątkowego popołudnia panowie zjarali się i postanowili coś zjeść. W telewizji zobaczyli reklamę baru White Castle i od tej pory ich jedynym marzeniem było jak najszybciej dostać się do lokalu. Po drodze spotyka ich wiele przygód takich jak; wizyta u dość niecodziennego mechanika i jego gorącej żony czy upalenie i jazda na gepardzie. Dupy, zioło i zwariowane przygody.. Czego chcieć więcej? Głównym zadaniem filmu jest rozśmieszyć widza, fabuła schodzi tu na drugi plan. Dobra gra słowna, trochę sarkazmu i żarty na dobrym poziomie nie pozwolą nam się nudzić. Świetna gra aktorska Kala powodująca u widza poczucie naturalności, wyluzowanie. Dobrze dobrana muzyka, podkreślająca atmosferę podróży. Recenzja może krótka lecz sam już nie wiem co napisać xd Od teraz w każdy weekend będę starał się dodać 2 recenzje wybranych przez siebie filmów. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) 000 Edytowane 17 Maja 2015 przez Rias Gremory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dupy, zioło i zwariowane przygody.. Czego chcieć więcej? Już mi się podoba . Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mnie też to kusi, więc chętnie oglądnę haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No to już wiem co będę oglądał, plusik leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 No nareszcie ktoś się mnie posłuchał i napisał coś o tym filmie . ŚWIETNY film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 dobry film, dobrw recenzja. Wszystko git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi