aver 1 488 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Od czasu kiedy zrobiłem format komputera to zawsze w cs albo samp mam ping 200+ i wgl sie nie da grac. Widziałem poradniki na internecie i robiłem tak jak bylo napisane ale nadal nic, help mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 pobierz nowego cs'a bo też tak kiedyś miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 A próbowałeś może zastosować się do tego tematu? http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/Jakbyś mógł napisać jaki system operacyjny posiadasz itp. itd. też by nie zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) @Evviva Po pierwsze nie wiedziałem że taki temat jest ;_; win xp 32 bitowy @Zygi Pobierałem juz 2 razy i nadal nic edit1 @NexT Nie mam tylko do Płyty głownej, ale mysle że to nie problem bo przedtem też nie miałem tego sterownika i miałem ping 20-40 stale. Edytowane 17 Maja 2015 przez awer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 może jakiegoś sterownika nie zainstalowałeś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Być może coś ci ciągnie tego neta hm.. wejdź na tą stronę http://www.speedtest.net/dokonaj pomiaru, jeśli wszystko będzie ok, to pobierz Comondo Firewall i zobaczysz co ci neta ssie, oczywiście daj nam tutaj ss'y. #edit. No.1 Dla przykładu pomiar ze speedtest.net wygląda u mnie tak: to samo wklej tutaj. Edytowane 17 Maja 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Tutaj jest ten test z tej strony speedtest: Zaraz pobiore ten program co wspomnial Dark wyżej Edytowane 17 Maja 2015 przez awer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Firewall jeszcze bardziej zmuli. Wyłącz zbędne procesy systemu, przeczyść dysk, rejestr i inne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Firewall jeszcze bardziej zmuli. Wyłącz zbędne procesy systemu, przeczyść dysk, rejestr i inne. Wiesz, ale mi chodziło o to, że ten program pokaże mu które procesy ssą mu internet i będzie mógł je wyłączyć, przecież nie karzę mu mieć ten program włączony cały czas ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wiem jakim cudem ale na noc odłaczylem internet z tego zasilacza z pradu i teraz mam normalny ping xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi