Skocz do zawartości

Prośba o UB serwer FFA haha smieszny admin !

rall'US

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: CSP.rall'US

Link do SSów: haha nie dali mi ;** pro adminek mam steama 2k10 i go karałem dał mi bana:(

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TaQ. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CSP.rall ' US [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42457683 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.144.197.121 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your
Serwer: FFA ;**

Ojej WH na steamie 2k10 a rok temu grałem na turniejach typu ESL i nie płakali. Ale cóż poczekajmy na tego admina którego raz zabiłem a on nawet nie zdołał zrobić mi SS'ów tylko na prostą dał mi perma ;). ----------Pozdrawiam@@Edit: Skąd mam mieć to całe demo to raczej TaQ powinien mi je zaprezentować , a takiego macie adminka który nie zdoła wbić na te 20 min na forum a czekam od wczoraj , lepiej płakać na serwerze niż zajmować się graczami który mają tego skilla i są mili wobec innych graczy a mój dowód jest taki ,że grałem z 2 kolegami o nickach: Ciotka Rude <3 , poczatkujacy;> którzy wyśmiali tego waszego adminka ;>.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności