rall'US 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nick: CSP.rall'US Link do SSów: haha nie dali mi ;** pro adminek mam steama 2k10 i go karałem dał mi bana:( Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TaQ. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CSP.rall ' US [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42457683 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.144.197.121 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Serwer: FFA ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 bo żaden admin nie daje... pomyśl... nie umiesz znaleźć to nikt ci nie da UB bo nie ma dowodów :)// +1 warn || Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 czekamy na wypowiedź TaQ. i wstawienie demka pokazującego rzekome wh. admin ma 24h potem dostajesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rall'US 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ojej WH na steamie 2k10 a rok temu grałem na turniejach typu ESL i nie płakali. Ale cóż poczekajmy na tego admina którego raz zabiłem a on nawet nie zdołał zrobić mi SS'ów tylko na prostą dał mi perma . ----------Pozdrawiam@@Edit: Skąd mam mieć to całe demo to raczej TaQ powinien mi je zaprezentować , a takiego macie adminka który nie zdoła wbić na te 20 min na forum a czekam od wczoraj , lepiej płakać na serwerze niż zajmować się graczami który mają tego skilla i są mili wobec innych graczy a mój dowód jest taki ,że grałem z 2 kolegami o nickach: Ciotka Rude <3 , poczatkujacy;> którzy wyśmiali tego waszego adminka ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 974 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dobra,UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi